Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Okosrelé szenzorok, kiegészítők

Főkategória >Okosotthon termékek >Okosrelé szenzorok, kiegészítők

Sorrend:

GP Lithium cell CR2032 gombelem
 
449 Ft
GP Lithium cell CR2450 gombelem
 
699 Ft
  IP66 vízálló tok Sonoff WiFi-s időzíthető kapcsolórelékhez

A Sonoff Basic, Sonoff RF R2, Sonoff TH10 és TH16, valamint a Sonoff POW (Sonoff POW R2) és Dual (és Dual R2) termékekekkel kompatibilis IP66 vízálló védődoboz.

 
2 499 Ft
  SmartWise DW2 RF (vezetéknélküli) ajtó / ablaknyitás érzékelő

A SmartWise DW2 a Sonoff okosotthon termékcsaládjával kompatibilis, továbbfejlesztett ablak/ajtónyitás érzékelő. Sonoff RF Bridge gateway-en keresztül vezeték nélkül kapcsolódik a Sonoff készülékeket vezérlő eWeLink app-hoz és a vezérelt okoseszközökhöz (okos villanykapcsoló, okos kapcsolórelék és okoskonnektorok). A DW2 a nyitásról és zárásról is képes riasztást küldeni.

 
4 295 Ft
  SmartWise RF (rádiófrekvenciás) 4 gombos programozható távirányító

Alkalmas második rádiós távirányítónak (pl. egy Sonoff RF távirányító jelét lemásolva) a gyárilag csak egy távirányítóval vezérelhető Sonoff eszközök vezérléséhez, például a Sonoff 4CH Pro R2-höz.

 
4 499 Ft
  SmartWise RF Bridge 315MHz + 433 MHz Dual RF - WiFi átjáró / gateway

A SmartWise RF Bridge egy hidat képez, avagy egy átjárót biztosít a 433 és a 315 MHz-es RF-es (rádiófrekvenciás) készülékek és a WiFi-s, távolról az interneten át vezérelhető eWeLink app-os okoseszközök között, valamint RF-es (vezetéknélküli) szenzorokat képes kapcsolni az eWeLink platformhoz a Sonoff  / SmartWise relék, kapcsolók és okoskonnektorok vezérléséhez.

 
8 499 Ft
SmartWise RF nyomógomb / csengőgomb

Masszív kivitelű, kültéri, vízálló RF vezetéknélküli nyomógomb / távirányító, RF-képes Sonoff eszközök ki/bekapcsolására.

 
3 499 Ft
SmartWise Smoke RF (vezetéknélküli) füstérzékelő

A SmartWise Smoke szenzor a Sonoff okosotthon termékcsaládjával kompatibilis füstérzékelő. SmartWise RF gateway-en keresztül vezeték nélkül kapcsolódik a Sonoff készülékeket vezérlő eWeLink app-hoz és a vezérelt okoseszközökhöz (okos villanykapcsoló, okos kapcsolórelék és okoskonnektorok). Az érzékelt füstről nem csak helyi fény- és hangriasztást ad, hanem SmartWise RF Bridge-n keresztül mobiltelefonra is képes riasztást küldeni.

 
4 999 Ft
  SmartWise vízszivárgás-érzékelő Sonoff kompatibilis, RF (vezeték nélküli)

A SmartWise RF-es vízszivárgás-érzékelője a Sonoff okosotthon eszközökkel kompatibilis szenzor, melyet a víz-szivárgásnak kitett területre (pl. csap, kád alatt) rögzítve riasztást kaphat, ha nagy a baj.

 
4 999 Ft
  Sonoff DR villamossági szekrényhez DIN-sín adapter Sonoff relékhez

A Sonoff DR segítségével a Sonoff okosrelé termékeket lehet ún. DIN-sínes villamossági szekrénybe szerelni.

 
1 799 Ft
 

prev
12
next

Webáruház készítés