Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Fali vezeték nélküli (RF) kapcsolók

Főkategória >Okosotthon termékek >Fali vezeték nélküli (RF) kapcsolók

Sorrend:

  SmartWise RF1 RF (rádiós), alternatív / keresztváltó kapcsoló / fali RF távirányító

Műanyag fali kapcsoló formájú rádiós távirányító, mely vezeték nélkül kapcsol Sonoff T1 és Sonoff TX kapcsolókat és Sonoff 4CH Pro és Sonoff RF (R2) és (R3) reléket is. Rádiós távirányítóként, alternatív kapcsolóként és keresztváltó kapcsolóként is telepíthető. Ez az egykapcsolós bllenőkapcsoló, fehér színben, sötétben fluoreszkáló csíkkal.

 
4 999 Ft
  SmartWise RF2 kettős RF (rádiós), alternatív / keresztváltó kapcsoló / fali RF távirányító

Műanyag fali kapcsoló formájú rádiós távirányító, mely vezeték nélkül kapcsol Sonoff T1 és Sonoff TX kapcsolókat és Sonoff 4CH Pro és Sonoff RF (R2) és (R3) reléket is. Rádiós távirányítóként, alternatív kapcsolóként és keresztváltó kapcsolóként is telepíthető. Ez az kétkapcsolós bllenőkapcsoló, fehér színben, sötétben fluoreszkáló csíkkal.

 
5 199 Ft
  SmartWise RF3 hármas RF (rádiós), alternatív / keresztváltó kapcsoló / fali RF távirányító

Műanyag fali kapcsoló formájú rádiós távirányító, mely vezeték nélkül kapcsol Sonoff T1 és Sonoff TX kapcsolókat és Sonoff 4CH Pro és Sonoff RF (R2) és (R3) reléket is. Rádiós távirányítóként, alternatív kapcsolóként és keresztváltó kapcsolóként is telepíthető. Ez az háromkapcsolós bllenőkapcsoló, fehér színben, sötétben fluoreszkáló csíkkal.

 
5 399 Ft
  SmartWise T1R1B RF (rádiós), alternatív / keresztváltó kapcsoló / fali RF távirányító (fekete)

A Sonoff T1 és TX kapcsolócsaláddal kompatibilis üveg előlapos érintőkapcsoló formájú távirányító, mely RF távirányítóként, vezetékezés nélkül kapcsol más T1 és TX kapcsolókat. Alternatív kapcsolóként és keresztváltó kapcsolóként is telepíthető. Távvezérli a Sonoff 4CH Pro és Sonoff RF (R2) és (R3) reléket is. Ez az egyáramkörös kapcsoló, fekete színben.

 
7 999 Ft
  SmartWise T1R1W (R2) RF (rádiós), alternatív / keresztváltó kapcsoló / fali RF távirányító (fehér)

A Sonoff T1 és TX kapcsolócsaláddal kompatibilis üveg előlapos érintőkapcsoló formájú távirányító, mely RF távirányítóként, vezetékezés nélkül kapcsol más T1 és TX kapcsolókat. Alternatív kapcsolóként és keresztváltó kapcsolóként is telepíthető. Távvezérli a Sonoff 4CH Pro és Sonoff RF (R2) és (R3) reléket is. Ez az egyáramkörös kapcsoló, fehér színben.

 
7 999 Ft
  SmartWise T1R2B kettős/csillár RF (rádiós), alternatív / keresztváltó kapcsoló / fali RF távirányító (fekete)

A Sonoff T1 és TX kapcsolócsaláddal kompatibilis üveg előlapos érintőkapcsoló formájú távirányító, mely RF távirányítóként, vezetékezés nélkül kapcsol más T1 és TX kapcsolókat. Alternatív kapcsolóként és keresztváltó kapcsolóként is telepíthető. Távvezérli a Sonoff 4CH Pro és Sonoff RF (R2) és (R3) reléket is. Ez a kétáramkörös csillárkapcsoló, fekete színben.

 
8 499 Ft
  SmartWise T1R2W (R2) kettős/csillár RF (rádiós), alternatív / keresztváltó kapcsoló / fali RF távirányító (fehér)

A Sonoff T1 és TX kapcsolócsaláddal kompatibilis üveg előlapos érintőkapcsoló formájú távirányító, mely RF távirányítóként, vezetékezés nélkül kapcsol más T1 és TX kapcsolókat. Alternatív kapcsolóként és keresztváltó kapcsolóként is telepíthető. Távvezérli a Sonoff 4CH Pro és Sonoff RF (R2) és (R3) reléket is. Ez a kétáramkörös csillárkapcsoló, fehér színben.

 
8 499 Ft
  SmartWise T1R3B hármas/csillár RF (rádiós), alternatív / keresztváltó kapcsoló / fali RF távirányító (fekete)

A Sonoff T1 és TX kapcsolócsaláddal kompatibilis üveg előlapos érintőkapcsoló formájú távirányító, mely RF távirányítóként, vezetékezés nélkül kapcsol más T1 és TX kapcsolókat. Alternatív kapcsolóként és keresztváltó kapcsolóként is telepíthető. Távvezérli a Sonoff 4CH Pro és Sonoff RF (R2) és (R3) reléket is. Ez a három áramkörös csillárkapcsoló, fekete színben.

 
8 999 Ft
  SmartWise T1R3W (R2) hármas/csillár RF (rádiós), alternatív / keresztváltó kapcsoló / fali RF távirányító (fehér)

A Sonoff T1 és TX kapcsolócsaláddal kompatibilis üveg előlapos érintőkapcsoló formájú távirányító, mely RF távirányítóként, vezetékezés nélkül kapcsol más T1 és TX kapcsolókat. Alternatív kapcsolóként és keresztváltó kapcsolóként is telepíthető. Távvezérli a Sonoff 4CH Pro és Sonoff RF (R2) és (R3) reléket is. Ez a három áramkörös csillárkapcsoló, fehér színben.

 
8 999 Ft

Webáruház készítés