Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

WiFi-s, nullvezeték nélkül, csak fázissal működő okos villanykapcsolók

Főkategória >Okosotthon termékek >WiFi-s, nullvezeték nélkül, csak fázissal működő okos villanykapcsolók

Sorrend:

  SmartWise T4 EU 1C WiFi+RF, távvezérelhető, érintős okos villanykapcsoló (csak fázisvezetéket igényel)

A SmartWise T4 EU 1C villanykapcsolója WiFi + RF vevő chip-pel is van felszerelve, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető, RF kapcsolókkal vezetéknélküli alternatív kapcsolásra alkalmas, RF távirányítókkal is vezérelhető. A nullvezeték nélkül, csak fázissal működő okos villanykapcsoló minden hagyományos kapcsoló helyére beköthető.

 
9 999 Ft
  SmartWise T4 EU 2C WiFi+RF, távvezérelhető, érintős okos 2 áramkörös csillárkapcsoló (csak fázisvezetéket igényel)

A SmartWise T4 EU 2C két áramkörös csillárkapcsolója WiFi + RF vevő chip-pel is van felszerelve, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető, RF kapcsolókkal vezetéknélküli alternatív kapcsolásra alkalmas, RF távirányítókkal is vezérelhető. A nullvezeték nélkül, csak fázissal működő okos villanykapcsoló minden hagyományos csillárkapcsoló helyére beköthető.

 
9 999 Ft
  SmartWise T4 EU 3C WiFi+RF, távvezérelhető, érintős okos 3 áramkörös csillárkapcsoló (csak fázisvezetéket igényel)

A SmartWise T4 EU 3C három áramkörös csillárkapcsolója WiFi + RF vevő chip-pel is van felszerelve, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető, RF kapcsolókkal vezetéknélküli alternatív kapcsolásra alkalmas, RF távirányítókkal is vezérelhető. A nullvezeték nélkül, csak fázissal működő okos villanykapcsoló minden hagyományos kapcsoló helyére beköthető.

 
10 999 Ft

Webáruház készítés