Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Sonoff Zigbee eszközök

Főkategória >Okosotthon termékek >Sonoff Zigbee eszközök

Sorrend:

Sonoff Basic ZBR3 Zigbee okos kapcsolórelé

A Sonoff népszerű Basic okos kapcsolóreléjének új, ZigBee verziója.

 
5 999 Ft
  Sonoff Zigbee ajtó/ablaknyitás-érzékelő mini vezetéknélküli szenzor (ZNZB-04)

A Sonoff Zigbee ajtó/ablaknyitás-érzékelő egy elemmel működő, Zigbee-s okosotthon protokollt használó, vezetéknélküli apró mágneses szenzor, melynek adatai alapján Zigbee-s eszközöket, vagy Sonoff Zigbee Bridge-en keresztül eWeLink-es WiFi-s eszközöket is lehet vezérelni.

 
4 999 Ft
Sonoff Zigbee Bridge, Zigbee-WiFi átjáró / gateway

A Sonoff Zigbee Bridge egy hidat képez, avagy egy átjárót biztosít a Zigbee-s okosotthon eszközök (szenzorok, kapcsolók, relék stb.) és a WiFi-s, távolról az interneten át vezérelhető eWeLink app-os okoseszközök között.

 
8 999 Ft
  Sonoff Zigbee gomb, mini vezetéknélküli távirányító (ZNZB-01)

A Sonoff Zigbee gomb egy elemmel működő, Zigbee-s okosotthon protokollt használó vezetéknélküli távirányító gomb, mellyel például Sonoff Zigbee Bridge-en keresztül eWeLink-es WiFi-s eszközöket is lehet vezérelni.

 
4 498 Ft
  Sonoff Zigbee hőmérő és páratartalom érzékelő mini vezetéknélküli szenzor (ZNZB-02)

A Sonoff Zigbee hőmérő és páratartalom érzékelő egy elemmel működő, Zigbee-s okosotthon protokollt használó vezetéknélküli apró szenzor, melynek adatai alapján Zigbee-s eszközöket, vagy Sonoff Zigbee Bridge-en keresztül eWeLink-es WiFi-s eszközöket is lehet vezérelni.

 
4 999 Ft
  Sonoff Zigbee mozgásérzékelő mini vezetéknélküli szenzor (ZNZB-03)

A Sonoff Zigbee mozgásérzékelő egy elemmel működő, Zigbee-s okosotthon protokollt használó vezetéknélküli apró szenzor, melynek adatai alapján Zigbee-s eszközöket, vagy Sonoff Zigbee Bridge-en keresztül eWeLink-es WiFi-s eszközöket is lehet vezérelni.

 
5 499 Ft

Webáruház készítés