Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


FUJITSU ASYG24KLCA/AOYG24KLCA (kültéri + beltéri egység) Oldalfali split klíma 7,1 kW Hősz. Inver. R32

FUJITSU ASYG24KLCA/AOYG24KLCA (kültéri + beltéri egység) Oldalfali split klíma 7,1 kW Hősz. Inver. R32
813 800 Ft
Új, környezetbarát, alacsonyabb GWP (globális felmelegedési potenciál) értékű R32-es hűtőközeg gel rendelkezik.
Gazdaságos üzemmód : Ebben az üzemmódban a vezérlőegység automatikusan képes változtatni a termosztátbeállítást az aktuális hőmérséklet függvényében, hogy elkerülje a felesleges hűtést vagy fűtést.
A Powerful üzemmód használata lehetővé teszi, hogy a kívánt hőmérséklet lehető leggyorsabb elérését maximális ventilátor fokozattal és maximális kompresszor fordulattal működve.
Automatikus hűtés-fűtés mód közötti átváltás. A klíma berendezés időről időre ellenőrzi az aktuális hőmérséklet és a beállított hőmérséklet viszonyát. Ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot szükség esetén.
Automatikus ventilátor sebesség. A vezérlőegység automatikusan képes kiválasztani az optimális ventilátorfokozatot a szoba hőmérsékletének függvényében.
Automatikus újraindítás. Esetleges áramkimaradás esetén a klíma automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően, amint helyreáll az áramszolgáltatás.
Éjszakai üzemmód. Az éjszaka folyamán berendezés fokozatosan képes változtatni a helyiség hőmérsékletét a kellemes és pihentető alvás érdekében.
24 órás időzítés. A valós idejű digitális időzítő lehetővé teszi a berendezés programozott működését, négyféle beállítással: BE, KI, BE+KI, KI+BE kapcsolás időzítésével.
Wi-Fi opció. A klíma berendezés egy kiegészítő Wi-Fi adapterrel felruházható azzal, hogy távolról is könnyen tudjuk vezérelni klíma berendezésünket.
Plazma légtisztítás. A beépített aktív elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződést majd elektronikusan leválasztja azt. Ezáltal hatékonyan képes eltávolítani a levegőből a polleneket, baktériumokat, porrészecskéket és kellemetlen szagokat. Mosható és könnyen tisztán tartható.
Automatikus szűrőtisztítás. A klíma berendezés a beépített légszűrő által összegyűjtött szennyeződést adott időközönként automatikusan eltávolítja. Az eltávolított por egy porgyűjtő tartályba gyűlik össze, amit nagyjából évente egyszer kell üríteni.
Az előbbi funkcióhoz járul hozzá a könnyen levehető és tisztítható előlap is.
  • Cikkszám
    FUJITSU_ASYG24KLCA-AOYG24KLCA
Webáruház készítés