Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


FISHER FSKIF-363AE3/FSOIF-364AE3-3F (beltéri +kültéri egys + panel) 10,5 kW, Inverter,Hösziv., R32

FISHER FSKIF-363AE3/FSOIF-364AE3-3F (beltéri +kültéri egys + panel) 10,5 kW, Inverter,Hösziv., R32
999 989 Ft
10,5 kW hűtési teljesítmény,
11,1 kW fűtési teljesítmény,
hűtőközeg: R32
Hűtési energiaosztály:A++
Fűtési energiaosztály:A+
 • Ennek a konkrét klímának a teljesítménye ~10 kW. Az ilyen teljesítményű klímák nagyságrendileg egy 65-90 nm-es szoba klimatizálására elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy nem csak a szoba mérete, hanem annak tájolása és a lakáson belüli elhelyezkedése is hatással van klíma hűtő/fűtő képességére. Kérje szakértőink segítségét és felmérjük, hogy Önnek megfelelő-e a Fisher FSKIF-363AE3/FSOIF-364AE3-3F mennyezeti split klíma (10.5 kW) készülékünk!

  Mennyezeti klíma
  A mennyezeti klíma (vagy másnéven: plafon klíma) egy split technológiát használó, széles körben elterjedt légkondicionáló fajta. A mennyezetre szerelhető klíma elsősorban üzlethelyiségekben, irodákban vagy olyan háztartásokban terjedt el, ahol nincs lehetőség oldalfali változat beszerelésére. Kialakításának köszönhetően a mennyezeti klímák egy részének a beltéri egysége akár a plafonba is süllyeszthetők, így esztétikai szempontból is logikus döntés lehet egy ilyen készülék beszerzése.

  Fisher klíma
  A Fisher klímákat jelenleg a Gree gyártja, ennek köszönhetően pedig szinte semmilyen panaszunk nem lehet rájuk. A kiemelt minőség mellett az innovatív megjelenés és az ötletes funkciók teszik igazán népszerűvé a hazánkban is kifejezetten kedvelt Fisher klímákat. Számos design klímájuk van, ami a legmodernebb otthonokban is szinte dísztárgyként funkcionálnak. Szerelhetőségük egyszerű, az alkatrészellátottságuk pedig megoldott. Gazdaságos működésével jó hosszú távú befektetésnek minősül egy Fisher klíma.
 • Cikkszám
  FISHER_FSKIF-363AE3-FSOIF-364AE3-3F
Webáruház készítés