Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


HAJDU AQUASTIC 10F VÍZMELEGÍTŐ FELSŐS, 2111213501, AQ10F

 HAJDU AQUASTIC 10F VÍZMELEGÍTŐ FELSŐS, 2111213501, AQ10F
33 990 Ft
HAJDU AQUASTIC AQ 10F FELSŐ ELHELYEZÉSŰ ELEKTROMOS MELEGVÍZTÁROLÓ BOJLER.

 

A HAJDU AQUASTIC (AQ) ZÁRTRENDSZERŰ FORRÓVÍZTÁROLÓ, FELSŐ ELHELYEZÉSŰ ALSÓ CSATLAKOZÁSÚ, KIVEZETETT HŐFOKSZABÁLYOZÓS KIVITEL (AMELY LEHETŐVÉ TESZI A TARTÁLYBAN LÉVŐ VÍZ HŐMÉRSÉKLETÉNEK BEÁLLÍTÁSÁT), ALACSONY KÉSZENLÉTI ENERGIA IGÉNNYEL (POLIURETÁN HŐSZIGETELÉSSEL). A HEGESZTETT ACÉLLEMEZ TARTÁLY ELSŐDLEGES KORRÓZIÓVÉDELMÉT SPECIÁLIS TŰZZOMÁNC BEVONAT, MÁSODLAGOS VÉDELMÉT A MAGNÉZIUM AKTÍV ANÓD BIZTOSÍTJA.

A TÁROLÓ HŐSZIGETELÉSE FREONMENTES POLIURETÁN HAB, AMELY BIZTOSÍTJA A MELEGVÍZ HOSSZÚ IDEJŰ HŐNTARTÁSÁT.
A KÉSZÜLÉK EGYIDEJŰLEG TÖBB VÍZVÉTELI HELY ELLÁTÁSÁRA IS ALKALMAS.
A TÁROLT MELEGVÍZ MIND TISZTÁLKODÁSI, MIND ÉTKEZÉSI CÉLRA ALKALMAS.
A HAJDU AQ 10F BOJLER OLYAN KIALAKÍTÁSÚ, HOGY A MELEGVÍZ KEVEREDÉS NÉLKÜL TÁVOZIK BELŐLE.
A FORRÓVÍZTÁROLÓBAN LÉVŐ VÍZ HŐMÉRSÉKLETE 35-80 °C KÖZÖTT A FORGATÓGOMB SEGÍTSÉGÉVEL KÍVÜLRŐL, FOKOZATMENTESEN BÁRMELY HŐMÉRSÉKLETRE BEÁLLÍTHATÓ.

AZ AQ 10F BOJLERHEZ TARTOZÉKKÉNT 1DB FALI FÜGGESZTŐ ELEMET ÉS 1 DB KOMBINÁLT BIZTONSÁGI SZELEPET IS SZÁLLÍTUNK. A BIZTONSÁGI SZELEP A KÉSZÜLÉK DOBOZÁBAN, KÜLÖN DOBOZREKESZBEN TALÁLHATÓ. A FALI FÜGGESZTŐ PEDIG A DOBOZ BELSŐ OLDALÁRA VAN RÖGZÍTVE ÖNTAPADÓS RAGASZTÓVAL. SZÍVESKEDJÉK EZEKET SAJÁT ÉRDEKÉBEN A KÉSZÜLÉK ÁTVÉTELEKOR ELLENŐRIZNI.
HA A HÁLÓZATI VÍZNYOMÁS IDŐLEGESEN IS MEGHALADJA A 0,6 MPA ÉRTÉKET, A FORRÓVÍZTÁROLÓ ELÉ NYOMÁSCSÖKKENTŐ SZELEPET KELL BEÉPÍTENI.

TULAJDONSÁGOK

  • AQUASTIC

    EZEK A KÉSZÜLÉKEK UGYANAZT A MELEGVÍZ SZOLGÁLTATÁST NYÚJTJÁK, MINT A HAJDU MÁRKAJELZÉSŰEK, CSAK NÉHÁNY MŰSZAKI, ÉS GARANCIÁLIS PARAMÉTERBEN TÉRNEK EL AZ ALACSONYABB KÖLTSÉGSZINT ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN.

  • Cikkszám
    2111213501
    Tömeg
    9 kg/db
Webáruház készítés