Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Sonoff GK-200MP2-B eWeLink app kompatibilis WiFi kamera

ÚJ
Raktárkészlet: 2 db
Sonoff GK-200MP2-B eWeLink app kompatibilis WiFi kamera
 • Sonoff GK-200MP2-B eWeLink app kompatibilis WiFi kamera
17 999 Ft

A Sonoff új beltéri, eWeLink app kompatibilis kamerája IR-es (éjjel is látó) funkióval, mely az eWeLink app-ból vezérelve motorosan 340 fokban körbe forgatható és fel/le is dönthető 120 fokban, Sonoff és SmartWise eszközök kapcsolásának megfigyelésére vagy körülnézésre is használhatjuk.

 • A Sonoff eszközök vezérlésére szolgáló eWeLink mobiltelefonos app 2019 eleje óta lehetővé teszi, hogy a vezérelt Sonoff és Sonoff-kompatibilis (pl. SmartWise) okoseszközöket (konnektor, kapcsoló relé, villanykapcsoló, stb.) figyelő kamerák képe is megjelenjen az app-ban az eszköz vezérlő képernyőjén.

   

  Az app funkciónak köszönhetően egy (kifejezetten eWeLink-kompatibilis) kamera, mint például ez az új beltéri, motorosan forgatható/dönthető Sonoff GK-200MP2-B kamera beüzemelésével az app-ból vezérelt okoseszközt meg is figyelhetjük, például ellenőrizhetjük a segítségével az élőképen, hogy az interneten át, távolról az app-ból kinyitott vagy bezárt garázskapu valóban kinyílt vagy bezáródott-e.

  Az eWeLink app (és ez a Sonoff GK200MP2-B kamera) támogatja a kamera 360 fokos körbe mozgatását körbe és fel-le, így körbe is nézhetünk a helyiségben a kamera használatával.

  Az app-ban a kamera funkció (és ez a mikrofonos kamera) képes hang átvitelére is.

  A beépített 15 méteres hatósugarú IR (infrared), azaz infravörös LED-eknek köszönhetően éjjel, teljes sötétben is működik (lásd a jobb oldali képet), és szépen kirajzolódnak az infra megvilágításban a tárgyak fekete-fehérben.

  A kamera aktuális képe az eWeLink app-ban a kamera eszköznél is megtekinthető, ezen a képernyőn vezérelhető a forgás (lásd a jobb oldali képernyőmentésen), valamint egy eWeLink app-hoz párosított okoseszközhöz is hozzáadható (lásd a bal oldali képen), hogy KI / BE kapcsoló (és egyéb vezérlő gombok) felett is megjelenjen.

  A Sonoff új kamerája Nem csak WiFi -képes, hanem vezetékes hálózat (LAN) vezeték (RJ-45) fogadására is alkalmas.

  A kamerába SD kártya is elhelyezhető, és ekkor helyi SD kártyára is menthető videó.

  Mindazonáltal ez nem egy biztonsági kamera, hanem egy speciális eWeLink app kompatibilis beltéri webkamera, elsősorban tárgyak és terület megfigyelésére és a PT funkciónak köszönhetően körülnézésre.

  Az eWeLink app lehetővé teszi azt is, hogy a pillanatnyi kameraképről a telefonunkra képernyőfotót vagy videót rögzítsünk. Ez ilyenkor a telefonunkra kerül, nem az SD kártyára.

  A telefon elfordítása esetén a kamera képe teljes képernyőn is nézhető.

  A kamerához a falra szereléshez egy egyszerű adapter is a termék része. Plafonra (fejjel lefelé), oldalfalra is szerelhető, vagy bútorra is helyezhető (adapter nélkül).

  A kamera eWeLink app-pal való párosítása szuper egyszerű, a kamera hangazonosítást használ a telefonnal való párosításra, így a párosításhoz csak a kamera mellé kell tennünk a telefonunkat, a többit a telefon és a kamera elintézik.

   

  A kamera jellemzői:

  • széles látószögű lencse
  • (motoros) forgatás: 340° jobbra-balra forgathatóság és 120° fel-le dönthetőség
  • Full HD 1080P felbontás
  • Mozgásérzékelés
  • Valós idejű riasztás telefonra
  • Automatikus éjszakai (IR) üzemmód
  • Két irányú hangkommunikáció (mikrofon és hangszóró)
  • Támogatja az RTSP protokolt, NVR, VLC, purecodec támogatás
  • SD kártya foglalat (SD kártya nem a termék része)
  • Az élő P2P videókép hozzárendelhető az eWeLink app-ban a vezérelt Sonoff/SmartWise eszközök vezérlőfelületéhez

   

  A csomag tartalma:

  • Sonoff GK200MP2-B kamera
  • magyar szabvány szerinti 230V-os hálózati tápegység, kábellel
  • fali tartó adapter
 • Raktárkészlet
  2 db
  Cikkszám
  SON-KAM-GK200
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés