Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


LG S24EQ SILENCE 6,6kw

LG S24EQ SILENCE 6,6kw
753 110 Ft
Energiaosztály hűtés A++
Energiaosztály fűtés A+
Méretek (beltéri) 998 x 345 x 210 mm
Méretek (kültéri) 770 x 545 x 288 mm
Hűtőteljesítmény 6,6 kW
Fűtőteljesítmény 7,5 kW
Energiaosztály A++/A+
Hűtőközeg besorolás R32
SEER 6,9
SCOP 4,3
Jótállási idő 36 hónap*
Zajszint Beltéri: 47/42/34/31 dB
Helyiségméret 60 m2
Extra szűrő igen
Csendes üzemmód igen
Jet Cool (gyors hűtés) igen
LED kijelző igen
Automata tisztítás igen
 • DUAL Inverter Compressor™, 10 év garanciával
  Az LG DUAL Inverter kompresszora hatékony megoldás, hiszen olyan légkondicionáló megalkotását teszi lehetővé, amely gyorsabban hűt, tartósabb és halkabb, mint a hagyományos modellek. A kompresszorra vállalt 10 év garancia biztosíték a hosszú élettartamra.

  Gyors hűtés és energiatakarékosság
  Az inverteres kompresszor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Az energiatakarékos üzemű frekvenciatartományban működő Dual Inverter Compressor™ emellett több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszorok. Ugyanakkor a készülék messzebbre és gyorsabban fújja a levegőt.

  Dual Inverter Compressor™
  A hagyományos kompresszorok, a hőmérséklet állítása érdekében ki- és bekapcsolnak, ami jelentős energiafogyasztással jár. A Dual Inverter Compressor™ a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Ez a minimális ingadozás energiamegtakarítást, és kényelmesebb hűtést eredményez.

  Alacsony zajszint
  Az LG egyedülálló ferde-lapátozású ventilátorának és Dual Inverter Compressor™-nak köszönhetően az LG légkondicionálók alacsony zajszint mellett működnek, ami kiküszöböli a felesleges zajt, és zökkenőmentes működést tesz lehetővé.

  Vegye át az irányítást az energiafogyasztás felett
  Az LG aktív energiaszabályozási funkciógombbal három szinten állíthatja az energiafogyasztást (80%, 60%, 40%). Egyetlen gombnyomással vezérelheti a hűtési teljesítményt, és csökkentheti az energiafogyasztást.

  Azonnali beállítás, kellemes levegő
  A kényelem érdekében ezzel a lehetőséggel a légkondicionáló légnyílásait olyan előre beállított helyzetbe állíthatja, amellyel a levegő a szobában tartózkodó személyekkel ellentétes irányba áramlik.

  Gyors és egyszerű telepítés
  Az LG légkondicionálók egyszerűbb és hatékonyabb telepítést tesznek lehetővé környezettől és a telepítésben részt vevők számától függetlenül. A telepítéshez szükséges munkaerő és idő csökkentésével rövidebb idő alatt több légkondicionáló berendezés telepíthető több otthonba.

  R32 – Nagy hatékonyságú hűtőközeg
  Élvezze a környezetbarát kényelem hűs fuvallatát. Az R32 hűtőközegnek nem csupán a hűtési indexe magasabb, mint a freontechnológiáé, hanem környezetbarátabb és biztonságosabb is nála.  TERMÉK JELLEMZŐK

  Gyors és könnyű üzembehelyezés
  Csendes működés
  Jet cool funkció
  Aktív energiaszabályozás
  Gyors felfűtés
  Kettős védelmet nyújtó szűrő
  Automatikus tisztítás
  2 irányú légterelés
  Golden Fin
  alacsony zajszint
  energiafogyasztás kijelző
  Kellemes légáram funkció
  Készülék diagnosztika okoseszközzel
  R32 Hűtőközeg
 • Cikkszám
  LG_S24EQ
Webáruház készítés