Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


LG DC24RK DELUXE 6,6kw

LG DC24RK DELUXE 6,6kw
952 500 Ft
Energiaosztály hűtés A++
Energiaosztály fűtés A+
Méretek (beltéri) 998 x 345 x 210 mm
Méretek (kültéri) 770 x 545 x 288 mm
Hűtőteljesítmény 7,1 kW
Fűtőteljesítmény 7,5 kW
Energiaosztály A++/A+
Hűtőközeg besorolás R32
SEER 6,9
SCOP 4,3
Jótállási idő 36 hónap*
Zajszint 34 / 42 / 47 dB
Helyiségméret 66-90 m2
Légszállítás 10.5 / 13.1 / 16.1 m³/h
Wifi vezérlés igen
Extra szűrő igen
Jet Cool (gyors hűtés) igen
LED kijelző igen
Öndiagnosztika rendszer igen
Automata tisztítás igen
Négyirányú automatikus légterelés igen
 • Compressor™, 10 év garanciával
  Az LG DUAL Inverter kompresszora hatékony megoldás, hiszen olyan légkondicionáló megalkotását teszi lehetővé, amely gyorsabban hűt, tartósabb és halkabb, mint a hagyományos modellek. A kompresszorra vállalt 10 év garancia biztosíték a hosszú élettartamra.

  Gyors hűtés és energiatakarékosság
  Az inverteres kompresszor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Az energiatakarékos üzemű frekvenciatartományban működő Dual Inverter Compressor™ emellett több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszorok. Ugyanakkor a készülék messzebbre és gyorsabban fújja a levegőt.

  Dual Inverter Compressor™
  A hagyományos kompresszorok, a hőmérséklet állítása érdekében ki- és bekapcsolnak, ami jelentős energiafogyasztással jár. A Dual Inverter Compressor™ a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Ez a minimális ingadozás energiamegtakarítást, és kényelmesebb hűtést eredményez.

  Egyszerű és modern kialakítás, rejtett kijelzővel
  Az LG DELUXE légkondicionáló keskeny és modern kialakítása minden környezetbe tökéletesen illik. Egyszerűen telepíthető és a kicsúsztatható szűrő kényelmes tisztítást tesz lehetővé. A nagy, rejtett kijelzőn tökéletesen nyomonkövethető az energiahasználat.

  Alacsony zajszint
  Az LG egyedülálló ferde-lapátozású ventilátorának és Dual Inverter Compressor™-nak köszönhetően az LG légkondicionálók alacsony zajszint mellett működnek, ami kiküszöböli a felesleges zajt, és zökkenőmentes működést tesz lehetővé.

  Vegye át az irányítást az energiafogyasztás felett
  Az LG aktív energiaszabályozási funkciógombbal három szinten állíthatja az energiafogyasztást (80%, 60%, 40%). Egyetlen gombnyomással vezérelheti a hűtési teljesítményt, és csökkentheti az energiafogyasztást.

  Azonnali beállítás, kellemes levegő
  A kényelem érdekében ezzel a lehetőséggel a légkondicionáló légnyílásait olyan előre beállított helyzetbe állíthatja, amellyel a levegő a szobában tartózkodó személyekkel ellentétes irányba áramlik.

  Gyors és egyszerű telepítés
  Az LG légkondicionálók egyszerűbb és hatékonyabb telepítést tesznek lehetővé környezettől és a telepítésben részt vevők számától függetlenül. A telepítéshez szükséges munkaerő és idő csökkentésével rövidebb idő alatt több légkondicionáló berendezés telepíthető több otthonba.

  R32 – Nagy hatékonyságú hűtőközeg
  Élvezze a környezetbarát kényelem hűs fuvallatát. Az R32 hűtőközegnek nem csupán a hűtési indexe magasabb, mint a freontechnológiáé, hanem környezetbarátabb és biztonságosabb is nála.  TERMÉK JELLEMZŐK

  Gyors és könnyű üzembehelyezés
  Csendes működés
  Plasmaster inonizátor
  Jet cool funkció
  Négyirányú pásztázás
  Aktív energiaszabályozás
  WIFI vezérlés
  Gyors felfűtés
  Kettős védelmet nyújtó szűrő
  Golden Fin
  alacsony zajszint
  energiafogyasztás kijelző
  Kellemes légáram funkció
  Készülék diagnosztika okoseszközzel
  Automatikus tisztítás
  R32 Hűtőközeg
 • Cikkszám
  LG_DC24RK
Webáruház készítés