Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Honeywell kombinált hő- és füstérzékelő XS100T

Honeywell kombinált hő- és füstérzékelő XS100T

Kombinált hő- és füstérzékelő, Gyors reakció idő, Nem igényel huzalozást felszerelése

A méltán híres Honeywell 1992 óta van jelen Magyarországon termékeivel, ezzel is erősítve a hazai automatizálási és szabályozástechnikai iparágakat. Vezető szerepét innovatív megoldásainak köszönheti, melyet szerte a világban különféle iparágak teljes körű kiszolgálásával érte el.

 

A Honeywell XS100T-t úgy tervezték, hogy a legnagyobb biztonságot nyújtsa otthonában Önnek és családjának. A fényszórási elvet hőérzékelővel kombináló XS100T kombinált füst- és hőérzékelős tűzjelző, kitűnő választás kombinált kettős érzékelési technológiájának köszönhetően, mely gyors reakció időt tesz lehetővé, ezen felül a téves riasztások számát redukálja.

A készülék lakóépületekben, illetve lakóbuszokban is használható, elhelyezhető otthona bármely pontján, a konyha, a fürdőszoba és a garázs kivételével. Célra vezető kifejezetten a menekülési útvonalak és a lépcsőfeljárók mentén való felszerelése. Káros környezeti hatások ellen zárt burkolata védi. Vékony kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusú otthonban elhelyezhető legyen. Könnyedén leolvasható állapotjelzővel lett ellátva, valamint riasztás esetén hangjelzést is ad, ezzel is növelve a reakció idő gyorsaságát. A vészjelzés típusát a készülék oldalán lévő pontok jelzik: a hőriasztást egy pont jelzi, az optikai füstriasztást kettő, illetve az optikai- és hőérzékelős füstriasztást három pont jelzi. Kiemelt fontosságú a készülék megfelelő elhelyezése annak érdekében, hogy időben észlelje a vészhelyzetet. A percenként egyszer felvillanó zöld jelzőfény a tápellátást, a készülék megfelelő működését jelzi.

Riasztás esetén tűz érzékelésekor folyamatos hangjelzés kíséretében, piros fényjelzést bocsát ki. Percenként felvillanó sárga jelzőfény és rövid csipogás jelzi a készülék meghibásodását. Abban az esetben, ha teljes bizonyossággal meggyőződött a téves riasztást illetően, a teszt/némítás gomb aktiválásával 5 percre elnémíthatja a készüléket, amíg a levegő ki nem tisztult a háztartásban létrejött gőz, főzés során keletkezett füstgázoktól. Kiemelt fontosságú a készülék megfelelő elhelyezése annak érdekében, hogy időben észlelje a vészhelyzetet. Az Ön és otthona teljes biztonsága érdekében, az összes Honeywell X sorozatú érzékelő csatlakoztatható az XW100 vezeték nélküli kiegészítő modullal, melyet külön vásárolhat meg. Ennek előnye, hogy a háztartásban elhelyezett összes X sorozatú terméket egy rendszerbe kötheti a modul segítségével, így ha az egyik riasztást ad le, akkor a vele egy rendszerbe kötött készülékek egy időben jelzést adnak le. Maximum 32 eszközzel bővíthető a hálózat.

 

Kombinált hő- és füstérzékelő funkciót lát el.
Otthona bármely területén alkalmazható, a konyha a fürdőszoba és a garázs kivételével.
Kikapcsolása kizárólag leszerelés útján, szerszámmal történik.
Bekapcsolása a hátlaphoz való csatlakoztatása során történik.
1 vagy 2 csavarral rögzíthető.
Nem igényel huzalozást felszerelése.
Önzáró hátlappal rendelkezik.
Speciális esetekben a falra is felszerelhető.
A téves riasztást megelőzve optikai és hőérzékelővel szerelték fel.
Gyors reakció idő.
Élettartam/ Garancia: 10 év élettartam és garancia, amely a beépített elemre is vonatkozik.
Automatikus ellenőrzés.
Kiváló minőség.
A teljes körű biztonság érdekében az összes X- sorozatú vészjelző vezeték nélküli kapcsolattal egymáshoz csatlakoztatható, ezáltal riasztórendszerként is működtethető.
Eltávolítása szerszámmal történik, ezzel védve az illetéktelen eltávolítástól.
Karbantartást nem igényel.
Állapotjelző Ledekkel felszerelve: Tápellátás (Zöld), Riasztás (Piros), Hiba (Sárga) 8 dB-es hangjelzéssel.
Teszt/ Némítás gombbal ellátva.
Nagy méretű nyomógombbal ellátva, a könnyed kezelés érdekében.
Vezeték nélküli kapcsolat: XW100 kiegészítő modullal ami külön vásárolható meg.
Csomag tartalma:

Honeywell XS100T optikai füstérzékelő
1 darab önzáró hátlap
Szerelő készlet (Csavarok és tiplik)
Használati és telepítési útmutató

Így is ismerheti: XS 100 T, XS 100T, XS100 T

  • Cikkszám
    xs100t
    Tömeg
    150 g/db
Webáruház készítés