Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Cascade CWH18TBA Black Art 5,1KW

Cascade CWH18TBA Black Art 5,1KW
416 560 Ft
Energiaosztály hűtés A++
Energiaosztály fűtés A+
Méretek (beltéri) 777*250*205 mm
Méretek (kültéri) 700*552*256 mm
Hűtőteljesítmény 5,1 kW
Fűtőteljesítmény 5,1 kW
Energiaosztály A++/A+
Hűtőközeg besorolás R32
SEER 6,1
SCOP 4,0
Jótállási idő 60 hónap*
Zajszint kültéri: 60 dB(A)-beltéri: 50/44/36/29 dB(A) dB
Wifi vezérlés igen
Extra szűrő igen
Cold Plasma szűrő igen
Fűtés téli időszakban igen
Turbó üzemmód igen
Öndiagnosztika rendszer igen
I Feel funkció igen
 • Cascade Black Art CWH18TBA oldalfali inverteres klíma 5,1kW
  Tulajdonságok:

  elegáns megjelenés
  A Cascade BLACK ART modern formatervezésű beltéri egysége bármilyen környezethez illik.

  3D légáram
  A 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a BLACK ART beltéri egysége.

  rejtett kijelző
  A BLACK ART rejtett kijelzője az ideális megoldást kínálja, mivel kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen.

  beépített gázszivárgás érzékelő
  A maximális biztonság érdekében a BLACK ART beltéri egysége gázszivárgás érzékelővel lett felszerelve, amely a hűtőközeg esetleges szivárgásakor azonnal figyelmeztető jelzést küld.

  fűtés -20°C-ig
  A klímával való fűtés ma már nem luxus, hanem gazdaságilag indokolt megoldás. Legyen akár -20 °C odakinn, ez a BLACK ART klímának nem okoz gondot, képes probléma nélkül egyenletes meleget biztosítani.

  „I set” funkció
  Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.

  ECO üzemmód
  Egyetlen gombnyomással indítható az ECO üzemmód. A berendezés gyorsabban hűti le a helyiséget, majd alacsonyabb fordulatszámmal működve a kívánt szinten tartja a hőmérsékletet. Az ECO üzemmód használatával akár 30%-os energia megtakarítás is elérhető.

  4 in 1 szűrő
  A beltéri egységben 4 az 1-ben szűrő található, melynek elemei: 1 – Katalizátor szűrő (eltávolítja a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat) 2 – Katekin szűrő (lebontja a baktériumokat és a kellemetlen szagokat) 3 – Aktív szénszűrő (elnyeli a levegőben lévő részecskéket és szagokat) 4 – C-vitamin szűrő (kitölti a levegőt a C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert és jót tesz a bőrünknek).
  öndiagnosztika
  A készülék folyamatosan ellenőrzi az egységek állapotát és rendellenesség esetén kijelzi a hibakódot a probléma gyors elhárítása érdekében.

  szuper csendes
  A beltéri egység zajszintje mindössze 18 dB, ha a ventilátort alacsony sebességre állítjuk.

  „I feel” funkció
  A távirányítóba beépített érzékelő biztosítja a nekünk leginkább megfelelő hőérzetet. Helyezzük oda, ahol a legtöbbet tartózkodunk.

  wifi vezérlés
  Okostelefonról, wiFi segítségével a világ bármely pontjáról egyszerűen vezérelhető a beltéri egység. Sőt, akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.

  öntisztító funkció
  Nincsenek többé kellemetlen szagok. Az automatikus öntisztító funkció kiszárítja a klímakészülék belső felületét, megakadályozva ezzel a penészgomba megtelepedését.

  éjszakai üzemmód
  A nyugodt éjszakai alvás nem elérhetetlen többé. A Cascade BLACK ART biztosítja ehhez a kellemes környezetet a levegő túlhűtésének, vagy túlfűtésének megakadályozásával.

  anti-cold air
  Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.

  komfortos hűtés
  A levegő páratartalmának szabályozása az Önnek leginkább megfelelő beállítások szerint.

  smart air flow
  A funkció beállításával hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul.  *

  CASCADE klímaberendezéseinkre a jótállás 3 év.

  A CASCADE klímaberendezéseket vásárló, fogyasztónak minősülő végfelhasználók részére lehetőséget biztosítunk 5 éves teljes körű jótállás igénybevételére, melynek feltétele a készülékek (díjmentes) regisztrációja az alábbi oldalon: https://www.cascadeklima.hu/garancia/
 • Cikkszám
  CWH18TBA
Webáruház készítés