Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Cascade CWH18AAD Bora 4,6KW

Cascade CWH18AAD Bora 4,6KW
407 670 Ft
Energiaosztály hűtés A++
Energiaosztály fűtés A+
Méretek (beltéri) 899x596x378 mm
Méretek (kültéri) 970x300x225 mm
Hűtőteljesítmény 4,6 kW
Fűtőteljesítmény 5,2 kW
Energiaosztály A++/A+
Hűtőközeg besorolás R32
SEER 6,40
SCOP 4,00
Jótállási idő 60 hónap*
Zajszint 58/54/49/44 dB
Helyiségméret 45-58 m2
Wifi vezérlés igen
Extra szűrő igen
Intelligens leolvasztás igen
 • Az új Cascade Bora inverteres klímaberendezések

  már az új R-32-es környezetbarát hűtőköri gázzal működnek, amelynek az R-410A hűtőközeghez képest 68%-kal kevesebb a környezetkárósító hatása, ezáltal nagyon alacsony a potenciális ózon károsító és globális felmelegedést elősegítő hatása.  Szerelő- és pénztárcabarát klíma

  Könnyű szerelni, csakúgy mint a korábbi Cascade modelleket!

  A üzembiztosság és tartósság terén eddig sem kellett a Cascade klímákkal kapcsolatban kompromisszumokat kötni. A híresen megbízható Gree gyártmányú G10 inverter kiszámítható működést és kiemelkedő A++ energiahatékonyságot biztosít.

  Ahogy a mondás is tartja: az idő pénz! (Szezonban pedig még több pénz!)

  Környezetbarát

  Az R32 gáz nem károsítja az ózonréteget, és az üvegházhatása is csak harmada az R410a-nak. Kisebb gáztöltet mellett is kiemelkedő a hatékonysága. Egyre több ember gondolkozik és vásárol környezettudatosan, így ezen vásárlóknak is megfelelő választás lesz a Bora.

  Felhasználóbarát

  A Bora-t a legfontosabb kényelmi funkciókkal láttuk el, hogy vásárlóink igényeit kielégítsük.

  I feel funkció:
  A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

  8° C temperálás:
  Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés, mivel ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

  A Cold Plasma Ionizátor:
  A Cold Plasma technológia használatával a kockázatot jelentő influenza és egyéb vírusok jelenléte is lényegesen csökken a levegőben, hatékonyan hozzájárulhat a légúti betegségek kialakulásának megelőzéséhez. Az allergiában szenvedők tüneteit is enyhítheti, mivel képes a szoba levegőjében nagy mértékben csökkenteni az irritáló pollenek számát.
  Formatervezett, rejtett kijelzővel.

  A Bora valószínűleg kategóriájának legelegánsabb darabja.

  A stílusos, keskeny beltéri egység már nem „egy megtűrt darab” a nappali falán, hanem egy dizájneszköz, ami nem csak hasznosságával járul hozzá otthonunk komfortossá tételéhez, hanem szépségével is.
  A kijelzők szükségességéről megoszlanak a vásárlói vélemények. A Cascade Bora az ideális megoldást kínálja a rejtett kijelző segítségével, ami kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen.
  Ha eddig is szerelt Cascade-ot, akkor már ismerheti a termék jó tulajdonságait és megbízhatóságát. Ha nem, akkor most ez a szezon egy kiváló alkalom lesz kipróbálni és megszeretni a Cascade klímaberendezéseket.  - Energiaosztály: A++/A+
  - SEER: 6,1
  - SCOP: 4,0
  - Hűtő teljesítmény (min/névl/max): 1200/1600/6200
  - Fűtő teljesítmény (min/névl/max):1200/1450/6600
  - Hangnyomás szint: 58/54/49/44
  - Maximális csőhossz: 25 m
  - Légszállítás: 850/720/610/520
  - Kültéri méretek: 899*596*378 mm
  - Beltéri méretek:970*300*225 mm
  - Működési hőmérséklet (hűtés): -15 – 24 °C
  - Működési hőmérséklet (fűtés): -15 – 43 °C
  - Folyadékcső méret:6 mm
  - Gázcső méret:12 mm  *

  CASCADE klímaberendezéseinkre a jótállás 3 év.

  A CASCADE klímaberendezéseket vásárló, fogyasztónak minősülő végfelhasználók részére lehetőséget biztosítunk 5 éves teljes körű jótállás igénybevételére, melynek feltétele a készülékek (díjmentes) regisztrációja az alábbi oldalon: https://www.cascadeklima.hu/garancia/
 • Cikkszám
  CWH18AAD
Webáruház készítés