Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Aereco EAR 201 higroszabályozású légbevezető fehér AERECOEAR201

Aereco EAR 201 higroszabályozású légbevezető fehér AERECOEAR201
12 090 Ft

Aereco EAR 201 higroszabályozású légbevezető fehér

Akusztikus higroszabályozású légbeeresztő, nyílászáróra, hitelesített hangcsillapítással a külső zajok bejutása ellen.

Alkalmazási terület:

EAR automatikus működésű akusztikus, higro(pára)érzékelős szellőző, légbevezetők:
A helyiség páratartalmának függvényében, automatikusan szabályozza a bejutásra kerülő friss levegő mennyiségét. Csak annyi levegőt enged be, amennyi ténylegesen a helyiség optimális levegőminőségéhez szükséges, ezáltal nem okoz felesleges fűtési energiaveszteséget.
A légbevezető alsó részén elhelyezett rendelhető záróretesz (AER-AEA453) kényelmesebbé teszi a szabályozózsalu manuális lezárását és maximális nyitását.
Az EAR – EAF (EHA2) páraérzékelős, vagy kézi állítású, nyílászáróba építhető akusztikus légbevezető a legtöbb műanyag, fa és alumínium nyílászáróhoz illeszkedik. Négy alapszínben rendelhető, de a levehető külső borítás megfelelő eljárással igény szerint színezhető.

 • Kivitel:

  Légszállításuk 10 Pa-nál 3-35 m³/h között változik
  40 Pa-nál 6-70 m³/h között változik a helyiség relatív páratartalmának függvényében.
  Hangcsillapítás max nyílásnál 33dB.

  Beépítés

  A szellőzőrés kialakítása MŰANYAG ABLAK esetén a belső oldalon: a nyílószárny legfelső részén a gumitömítés és a merevítést tartalmazó profilrész közötti sávban. A rendelkezésre álló sáv profiltól függően általában 14-16 mm. • a külső oldalon: a tokszerkezet felső részén, a nyíló szárnyon mart réssel azonos méretben és módon, azzal szemben. • Középtömítéses rendszernél a középső tömítést a rés hosszában el kell távolítani! A rések elkészítése után a szárny belső oldalára szereljük a légbevezetőt.
  A szellőzőrés kialakítása FA ABLAK ESETÉN a szárny felső részét az üvegszorító fölött átmarva (ha a marószár nem éri át a szárnyat, akkor az előfurat elkészítése után a marást két oldalról végezzük), • a tokszerkezetet érintetlenül hagyjuk. A rések elkészítése után a szárny belső oldalára szereljük a légbevezető elemet (és az akusztikus kiegészítőt, ha szükséges), külső oldalára pedig az esővédő-rovarrácsot. A rések szakszerű marása esetén a szárny az esővédő elem felszerelése után is biztonsággal bezárható.

 • Cikkszám
  ear201
  Tömeg
  100 g/db
Webáruház készítés