Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Aereco EAR 201 higroszabályozású légbevezető fehér AERECOEAR201

Raktárkészlet: 1 db
Aereco EAR 201 higroszabályozású légbevezető fehér AERECOEAR201
12 090 Ft

Aereco EAR 201 higroszabályozású légbevezető fehér

Akusztikus higroszabályozású légbeeresztő, nyílászáróra, hitelesített hangcsillapítással a külső zajok bejutása ellen.

Alkalmazási terület:

EAR automatikus működésű akusztikus, higro(pára)érzékelős szellőző, légbevezetők:
A helyiség páratartalmának függvényében, automatikusan szabályozza a bejutásra kerülő friss levegő mennyiségét. Csak annyi levegőt enged be, amennyi ténylegesen a helyiség optimális levegőminőségéhez szükséges, ezáltal nem okoz felesleges fűtési energiaveszteséget.
A légbevezető alsó részén elhelyezett rendelhető záróretesz (AER-AEA453) kényelmesebbé teszi a szabályozózsalu manuális lezárását és maximális nyitását.
Az EAR – EAF (EHA2) páraérzékelős, vagy kézi állítású, nyílászáróba építhető akusztikus légbevezető a legtöbb műanyag, fa és alumínium nyílászáróhoz illeszkedik. Négy alapszínben rendelhető, de a levehető külső borítás megfelelő eljárással igény szerint színezhető.

 • Kivitel:

  Légszállításuk 10 Pa-nál 3-35 m³/h között változik
  40 Pa-nál 6-70 m³/h között változik a helyiség relatív páratartalmának függvényében.
  Hangcsillapítás max nyílásnál 33dB.

  Beépítés

  A szellőzőrés kialakítása MŰANYAG ABLAK esetén a belső oldalon: a nyílószárny legfelső részén a gumitömítés és a merevítést tartalmazó profilrész közötti sávban. A rendelkezésre álló sáv profiltól függően általában 14-16 mm. • a külső oldalon: a tokszerkezet felső részén, a nyíló szárnyon mart réssel azonos méretben és módon, azzal szemben. • Középtömítéses rendszernél a középső tömítést a rés hosszában el kell távolítani! A rések elkészítése után a szárny belső oldalára szereljük a légbevezetőt.
  A szellőzőrés kialakítása FA ABLAK ESETÉN a szárny felső részét az üvegszorító fölött átmarva (ha a marószár nem éri át a szárnyat, akkor az előfurat elkészítése után a marást két oldalról végezzük), • a tokszerkezetet érintetlenül hagyjuk. A rések elkészítése után a szárny belső oldalára szereljük a légbevezető elemet (és az akusztikus kiegészítőt, ha szükséges), külső oldalára pedig az esővédő-rovarrácsot. A rések szakszerű marása esetén a szárny az esővédő elem felszerelése után is biztonsággal bezárható.

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  ear201
  Tömeg
  100 g/db
Webáruház készítés